01. STØTTER

MANFORCE STØTTER

Hos Manforce tror vi på vigtigheden af at praktisere socialt ansvar, uanset om projektet er stort eller lille, og derfor støtter vi en række store og små lokale klubber og organisationer.
Vi er derfor meget stolte over at støtte følgende:

DANSKE HOSPITALSKLOVNE

Danske Hospitalsklovns arbejde er at få et barns ophold på hospitalet til at føle sig mere sikkert, da så meget er nyt og underligt. De tager barnet i hånden, når der er brug for lidt distraktion, eller når barnet har brug for lidt hjælp til at håndtere en bestemt situation – f.eks. en undersøgelse eller behandling.

GUG BOLDKLUB

Gug Boldklub blev grundlagt i 1954 og er virkelig en fodboldklub for alle. Hvert medlem af klubben er velkommen til at spille fodbold og træne til at blive bedre. Klubbens herre senior elleve spiller i øjeblikket i 1. division, men der er flere andre hold for mænd på lavere niveauer. Klubben er også repræsenteret på forskellige niveauer af kvinde-, pige- og drengehold i alle aldre. Målet med klubben er, at fremme en ånd af kammeratskab og skabe et godt miljø for børn og voksne i bredest mulig forstand gennem fodboldspil og normal social interaktion.

TERNDRUP IF

Terndrup IF Sports Club startede i 1946. Klubben er for piger og drenge, samt kvinder og mænd i alle aldre, og formålet er fodboldtræning, og chancen for at komme sammen med og konkurrere mod andre klubber. Udover fodbold tilbyder klubben også alle de sociale aspekter, som det at være en del af et fællesskab tilbyder, og dermed også chancen for at få nye venner.

AAB FODBOLD

AaB er flagskibet i hele det nordjyske og har eksisteret siden 1885. Så det er en klub med mange stolte traditioner, der på et tidspunkt også inkluderede andre sportsgrene som cricket, håndbold og ishockey. AaB har vundet det danske nationale mesterskab i alle fire sportsgrene på forskellige tidspunkter, senest i den historiske sæson 2014 – 2015, hvor holdet vandt både det danske nationale mesterskab og DBU (Dansk Fodbold Union) trofæ i fodbold. AaB er en nordjysk klub med fødderne solidt plantet på jorden – det nordjyske jord, og vi som fans og sponsor er stolte over at kunne støtte ”De Rø’e”. AaB’s mission er, via fodbold, at underholde og skabe fornøjelige oplevelser fra et solidt og bæredygtigt økonomisk grundlag. Visionen er at være et samlingspunkt for hele det nordjyske, mens det forbliver en af de bedste klubber i dansk fodbold – både på og uden for banen.

02. KONTAKT

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Interesseret i vores hjælp med at finde din næste tømrervikar eller snedkervikar? Find vores kontaktoplysninger her.