01. MANDSKABSLØSNINGER

LEJ MALER VIKAR HOS MANFORCE APS

– MANDSKABSUDLEJNING AF MALER

Kunne du bruge et par ekstra hænder til at hjælpe dig med at få dit projekt i mål?
Så kan en malervikar være svaret på din udfordring.

Vi er et danskejet bureau for mandskabsudlejning af håndværkere med mange års erfaring på bagen. Vi er kendt i branchen for stabilitet og for at yde en god service overfor både mandskab og for dig som kunde. 

Vores store erfaring betyder, at vi kan løse langt de fleste ting ved at trække på den erfaring. Skulle der opstå en udfordring, så er vi klar til løse den sammen med dig.

02. MANDSKABSUDLEJNING

HVORFOR VÆLGE
MANFORCE?

Manforce ApS er specialister i mandskabsudlejning med mange års ekspertise i at finde den helt rigtige maler vikar til dig:

  • Vi leverer maler vikarer fra dag til dag, så du som kunde kan vælge fleksibelt efter behov.
  • Vores maler vikarer er stabile, erfarne, fagligt dygtige og engagerede håndværkere, der er fleksible og omstillingsparate til de opgaver, du har behov for at få løst.
  • Vores produktionsvikarer er venlige og omgængelige og har stor erfaring med danske byggepladser, så de uden problemer kan indgå i din nuværende arbejdsstyrke.
  • Vi udvælger vores maler vikarer med stor omhu for at kunne levere kvalificerede medarbejdere. Vores maler vikarer går ind til din stillede arbejdsopgave med en engageret og professionel tilgang og med respekt for kunden.
  • Vi følger løbende op på vores maler vikarer på de byggepladser, hvor de er indlejet for at sikre os, at alt forløber som det skal.
  • Vi udlejer vores maler vikarer til en konkurrencedygtig pris på markedet, så det ikke behøver at koste dig en formue.
Se ledige stillinger

03. LEDIGE STILLINGER

LEDIGE STILLINGER

04. KONTAKT

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Interesseret i vores hjælp med at finde din næste malervikar?
Find vores kontaktoplysninger her.