01. MANDSKABSLØSNINGER

LEJ ARBEJDSMAND TIL NEDBRYDNING HOS MANFORCE APS

– MANDSKABS UDLEJNING AF ARBEJDSMÆND

Kunne du bruge et par ekstra hænder til at hjælpe dig med at få dit projekt i mål?
Så kan en arbejdsmand til nedbrydning være svaret på din udfordring.

Vi er et danskejet bureau for mandskabsudlejning af arbejdsmænd til nedbrydning med mange års erfaring på bagen. Vi er kendt i branchen for stabilitet og for at yde en god service overfor både mandskab og for dig som kunde. 

Vores store erfaring betyder, at vi kan løse langt de fleste ting ved at trække på den erfaring. Skulle der opstå en udfordring, så er vi klar til løse den sammen med dig.

02. MANDSKABSUDLEJNING

HVORFOR VÆLGE
MANFORCE?

Manforce ApS er specialister i mandskabsudlejning med mange års ekspertise i at finde den helt rigtige arbejdsmand til dig:

  • Vi leverer arbejdsmænd fra dag til dag, så du som kunde kan vælge fleksibelt efter behov.
  • Vores arbejdsmænd er stabile, erfarne, fagligt dygtige og engagerede håndværkere, der er fleksible og omstillingsparate til de opgaver, du har behov for at få løst.
  • Vores arbejdsmænd er venlige og omgængelige og har stor erfaring med danske byggepladser, så de uden problemer kan indgå i din nuværende arbejdsstyrke.
  • Vi udvælger vores arbejdsmænd med stor omhu for at kunne levere kvalificerede medarbejdere. Vores arbejdsmænd går ind til din stillede arbejdsopgave med en engageret og professionel tilgang og med respekt for kunden.
  • Vi følger løbende op på vores arbejdsmænd på de byggepladser, hvor de er indlejet for at sikre os, at alt forløber som det skal.
  • Vi udlejer vores arbejdsmænd til en konkurrencedygtig pris på markedet, så det ikke behøver at koste dig en formue.
Se ledige stillinger

03. LEDIGE STILLINGER

LEDIGE STILLINGER

04. KONTAKT

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Interesseret i vores hjælp med at finde din næste arbejdsmand til nedbrydningsarbejde? Find vores kontaktoplysninger her.